Personvern og behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Norsjø golfpark AS sine nettsteder.
Norsjø golfpark AS (org. no. 981 341 384) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: golfparken.no.
Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Norsjø golfpark AS. Ta kontakt med post@golfparken.no for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Norsjø golfpark AS samler kun inn kontaktinformasjon, som du velger å gi oss, samt informasjon om din bruk av våre nettsider.

Eksempler på informasjon som kan samles inn:

– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firma-/faktura- og besøksadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Fritekstmelding; ikke legg persondata eller sensitiv informasjon i meldingsfelter
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjonen innhentes

 

Norsjø golfpark AS samler inn opplysninger fra kontaktskjema på våre nettsider. Ingen opplysninger registreres av oss før du velger å sende dem.
Vi tar også vare på kontaktinformasjon som vi mottar via Norsjø golfpark sine felles epost-adresser og de ansattes bedrifts-epost-adresser.

Informasjon om din sidebruk på våre nettsteder samles inn i «session cookies» og kan brukes til analyse av bruksmønstre i et analyseverktøy. «session cookies», er informasjonskapsler som legges på din enhet. De har begrenset levetid og «dør» typisk når et besøk avsluttes.

Vi henter ikke inn personinformasjon fra tredjeparter. at data er kryptert mellom din enhet og våre servere.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

 

Våre sider har ikke integrert innhold fra andre nettsteder.

 

Formålet med informasjonen som innhentes

 

Den kontaktinformasjonen du gir oss, brukes kun til å ta kontakt tilbake; for å besvare din henvendelse eller for å tilby våre produkter og tjenester.
Vi oppretter ikke personprofiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes.

 

Hvem vi deler opplysningene med

 

Ingen. Kontaktinformasjonen er kun tilgjengelig for ansatte i Norsjø golfpark AS. Opplysningene kan bli synlige for tjenesteleverandører ifm feilsøking og andre oppgaver knyttet til å sikre daglig stabil drift. Norsjø golfpark har databehandleravtale med alle tjenesteleverandører.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

 

Vi oppbevarer den innsamlede informasjonen sålenge det er relevant for våre forretningsmessige behov. Kontaktinformasjon slettes på forespørsel, såfremt det ikke er andre legitime grunner til å beholde den. Kontaktinformasjon som er begjært slettet vil ikke bli brukt som kontaktpunkt.

 

Kontaktinformasjon

 

Norsjø golfpark AS

Romnes vegen 100
3830 Ulefoss

Tlf: 35 94 94 00
E-post: post@golfparken.no

 

Tjenesteleverandører

 

Web-hotell-leverandør: Pro ISP

Telefon 51 20 08 70
E-post: support@proisp.no
Postadresse: Welhavensvei 15, 4319 Sandnes

Tilleggsinformasjon

 

Alle våre nettsider bruker SSL-sertifikat; URL’en starter med «https://», som sikrer at data er kryptert mellom din enhet og våre servere.

Takk for din melding

Vi svarer deg så raskt vi bare kan.

Hilsen Norsjø Golfpark