Om klubben

Klubben sin historie

Norsjø Golfklubb stiftedes 5. august 1992. Banen stod ferdig 5. juni 1993 og var en 6-hullsbane. Siden den tid har både klubb og bane gjennomlevd store forandringer. I dag kan vi skryte av en fantastisk 18-hullsbane, en Pitch and Put bane som vil stå ferdig i løpet av juni 2021, og en klubb som er kjent for stor gjestefrihet og et godt og inkluderende miljø.

Hjertelig velkommen til Norsjø Golfklubb

En golfklubb som er godt likt

Ingen i Norge er bedre likt av sine medlemmer og gjestespillere enn Norsjø Golfklubb. Det er resultatet av undersøkelsen «Golfspilleren i sentrum» som Norges Golfforbund gjennomførte i 2019, der 43 klubber latt seg måle. Undersøkelsen kartlegger hvordan medlemmer og gjestespillere blir mottatt, om de føler seg ivaretatt, og hvordan de opplever banen og klubbmiljøet. I undersøkelsen kommer det frem at det tre ting som både medlemmer og gjestespillere syns er ekstra viktig; at de føler seg velkommen i klubben, at styret gjør en god jobb for den, og at andre medlemmer er imøtekommende.

“Det sitter i menneskene og skape et miljø som folk trives i, og det har vi lykkes med på Norsjø golfklubb”

Norges Golfforbund omtaler Norsjø-svarene som «fantasitall», for vi kommer ut som topp 3 på nesten alle områder i undersøkelsen. Hele 88% av medlemmene og gjestespillene gir oss 9 eller 10 poeng av 10 mulige, og vil anbefale Norsjø til andre spillere. Resterende 12 % gir oss over 7 poeng, og blant samtlige Proer i Norge er det ingen som scorer høyere enn vår PRO, Mattias Andreasson.

Golfhäftet 2017

Brukerne av Golfhäftet 2017, gav Norsjø Golfklubb en snittkarakter på 4,80 av 5 mulige, noe som gir den høyeste poengsum av samtlige norske og nordiske baner!

Golfhäftet 2018

I 2018 fikk Norsjø også pallplass og ble nr 3. V kan i i tillegg skilte med 2 av Norges fineste golfhull, hull 15 og 16, kåret av Norsk Golf, sier det kanskje noe om at vi har våre ord i behold når vi tillater oss litt selvskryt?

Leading courses 2020

Norsjø GK er på topp 5 når Leading courses kårer de 5 beste banene i Norge i 2020. Fantastisk morro sier vi til det !

Takk for din melding

Vi svarer deg så raskt vi bare kan.

Hilsen Norsjø Golfpark