Koronainformasjon

Informasjon om korona

Vi følger gjeldende retningslinjer fra Norges Golfforbund. I tillegg har vi noen lokale tilpasninger. Informasjon vil bli hengt opp på parkeringen (verksteds veggen), ved utslaget på hull 1 og ved klubbuset. Retningslinjene er laget i samarbeid med kommuneoverlegen for Midt-Telemark og Nome, Kristin Sekse.

Alle toaletter er nå åpne. Husk å bruke såpe eller antibak før og etter bruk.

Toaletter på klubbhuset
Hver gjest må desinfisere kontaktyter med klorin-spray før og etter bruk. Husk også å vaske hendene godt før og etter bruk!!!

Det vil stå antibac ved inngang til klubbhus som skal brukes før du går inn og ut av klubbhuset. Kommer du inn bakveien ved toalettene, finnes det såpe ved vasken, som skal brukes før toalettbesøk eller før du går inn i shoppen. Det vil også bli satt ut såpe ved vannkranen på låven, her har vi ikke mulighet til å sette ut papir eller henge ut håndkle så dette må du ha med deg.

Vi har nå åpent og alle utslagsmatter er på plass. Det henger kurver med desinfiserte håndtak ved ballmaskinen. Disse skal desiniseres med spray før og etter bruk. Husk å henge tilbake kurven og spraye håndtak etter at du er ferdig på rangen!

Det ere nå lov å pegge opp ballen, så det er mulig å trene med driver og wood.

Klubbhuset er åpent mellom kl. 09.00 og 18.00. Vent med å komme inn om du ser at det er mange personer inne samtidig. Desinfiser hendene når du kommer inn og går ut. Antibak står utenfor inngangen. Kommer du inn bakveien skal du bruke såpe og vann når du kommer inn.

Dere kan dessverre ikke fylle drikkevann på anlegget, det må dere ta med dere, eller kjøpe i shoppen. Kranen ved låven er åpen, men kun til håndvask.

Puttinggreen
Putting green er åpen, men med tilpassing for at du ikke skal trenge berøre koppene eller flagget når du henter ballen.

Green på banen
Det er ikke lov å berøre flagget. Koppene er tilpasset for at du ikke skal trenge berøre koppen når du henter ballen.

Bunker
Det er nå lov å rake bunker etter bruk, både på banen og øvningsområde.

Takk for din melding

Vi svarer deg så raskt vi bare kan.

Hilsen Norsjø Golfpark