Bane åpning

9. april vi i gang 😊 men med en del retningslinjer vi må følge, Retningslinjene fra NGF finner dere her

I tillegg har vi noen lokale tilpasninger, alt vil bli hengt opp på parkeringen (verksteds veggen) og ved utslaget på hull 1.

Toaletter og håndvask

Det er kun toalettene på klubbhuset som vil være åpne(bruk inngangen fra rangen), her må hver gjest desinfisere med klorin spray før og etter bruk. Vask hendene godt før og etter bruk!!!

Det vil også bli satt ut såpe ved vannkranen på låven, her har vi ikke mulighet til å sette ut papir(søppelbøtte) eller henge ut håndkle så dette må du ha med deg.

Dere kan ikke ta drikkevann på anlegget. Retningslinjene er laget i samarbeid med kommuneoverlegen for Midt-Telemark og Nome Kristin Sekse.

Det vil bli utført kontroll 2-3 ganger daglig, blir ikke retningslinjene fulgt blir vi dessverre nødt til å stenge toalettene.

DRIVINGRANGE

• Det blir kun åpnet annenhver matte
  • Det vil kun bli mulig å få ut baller med «eezee pay» appen.
  • Solo kortene kan også brukes for dem som har klipp igjen på dem
  • Det vil ikke være lov til å ta på ballene (så man får ikke pegget den opp)
  • Kurver til ballene, vi kommer til å sette ut desinfeksjonsspray som du må bruke på håndtaket før du henter baller.
  • Heng kurven tilbake og spray med desinfeksjonsspray

Puttegreen(treningsgreen)

Den vil dessverre være stengt nå i begynnelsen, vi håper og kunne åpne den med restriksjoner i løpet av påsken.

Proshop/kafe

Er nå åpen mellom kl.09:00 og kl.18:00, vent med å komme inn hvis du ser det 4 personer inne. Dessinfiser hendene når du kommer inn.