TILBUD Norsjø golfklubb.
17 / 29 år    Medlemskap med fritt spill kr.3040,-
1:a års Hovedmedlem
30 år >    Medlemskap med fritt spill kr.5340,-

Vil du bli medlem i Norsjø Golfklubb?
Send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  I DAG!

For å registrer deg som medlem trenger vi: Navn, adresse, fødselsdato, mobilnr. og mail-adresse. Dersom du ønsker å betale inn direkte, er vår konto nr. 2650.10.85420 (husk å skrive ditt navn på innbet.)

Årsgreenfee

• Hovedmedlemmer har anledning til å kjøpe årsgreenfee.
  • 17- 29 år                   kr. 1500,-
  • 30- 70 år                   kr. 3000.-
  • 71 og eldre                kr. 2200,-

Spillerett er tidligere kjent som aksje, disse spillerettene er ikke lenger tilgjenglige. Medlemskategoriene med spillerett er derfor ikke tilgjenglig for andre en de som allerede har en slik spillerett(aksje)

Greenfeemedlem ink. 1 greenfee Kr. 1 390
Hovedmedlem Kr. 5 440
Hovedmedlem m spillerett Kr. 7 140
Senior 67 år m spillerett Kr. 6 140
Senior 67 år Kr. 5 440
Junior 0-16 år Kr. 500
Junior/student  17-29 år Kr. 2 640

Max pris på familie(4 personer) er kr.20 060.- inkludrer medlemskontingent og fritt spill. Utover 4 personer er prisen kr.2 140.- per person.

Bane åpning

9. april vi i gang ? men med en del retningslinjer vi må følge, Retningslinjene fra NGF finner dere her

I tillegg har vi noen lokale tilpasninger, alt vil bli hengt opp på parkeringen (verksteds veggen) og ved utslaget på hull 1.

Toaletter og håndvask

Det er kun toalettene på klubbhuset som vil være åpne(bruk inngangen fra rangen), her må hver gjest desinfisere med klorin spray før og etter bruk. Vask hendene godt før og etter bruk!!!

Det vil også bli satt ut såpe ved vannkranen på låven, her har vi ikke mulighet til å sette ut papir(søppelbøtte) eller henge ut håndkle så dette må du ha med deg.

Dere kan ikke ta drikkevann på anlegget. Retningslinjene er laget i samarbeid med kommuneoverlegen for Midt-Telemark og Nome Kristin Sekse.

Det vil bli utført kontroll 2-3 ganger daglig, blir ikke retningslinjene fulgt blir vi dessverre nødt til å stenge toalettene.

DRIVINGRANGE

• Det blir kun åpnet annenhver matte
  • Det vil kun bli mulig å få ut baller med «eezee pay» appen.
  • Solo kortene kan også brukes for dem som har klipp igjen på dem
  • Det vil ikke være lov til å ta på ballene (så man får ikke pegget den opp)
  • Kurver til ballene, vi kommer til å sette ut desinfeksjonsspray som du må bruke på håndtaket før du henter baller.
  • Heng kurven tilbake og spray med desinfeksjonsspray

Puttegreen(treningsgreen)

Den vil dessverre være stengt nå i begynnelsen, vi håper og kunne åpne den med restriksjoner i løpet av påsken.

Proshop/kafe

Er nå åpen mellom kl.09:00 og kl.18:00, vent med å komme inn hvis du ser det 4 personer inne. Dessinfiser hendene når du kommer inn.

Her er en oversikt over medlemsfordelene i Norsjø GK

Medlemsfordeler for juniorer 0-16 år

Fri bruk av hele anlegget innkludert gratis baller på rangen.
Gratis greenfee:

Medlemsfordeler for hovedmedlem

Fritt spill på 6 hulls golf og fotballgolfbane Mulighet til å booke 6 dager før og ta med deg en gjest som får kr.100.- i rabatt på ordinær greenfee. (må forhåndsbookes i golfbox)

Rabatter:

• Halv pris på drivingrangeballer
  • Kjøp av årsgreenfee
  • Gratis påfyll av kaffe
  • 50% på leie av tralle
  • Rabatt på leie av telt

Medlemsfordeler for hovedmedlem med som kjøpt årsgreenfee eller har aksje/spillerett

Rabatter:

• 10 % rabatt på varer i parkens proshop ved kjøp på over kr.1000.- 15% ved kjøp av varer over kr.15 000.-