Åpne turneringer

turneringer, påmelding norsjø golfpark

Meld deg på en av våre turneringer.

PGA-Pro Mattias

pga pro mattias

Vår erfarene pro Mattias Andreasson tilbyr protimer, gruppetreninger, spilletimer, golfskole og Veien til golf kurs.

Medlem i NGK

Vil du bli medlem i Norsjø Golfklubb?

Her finner du priser for de ulike medlemskapene vi tilbyr.

Medlemsinformasjon

Medlemsinformasjon, styrereferater, medlmesaktiviteter

Her finner du styrereferater, budsjetter og andre driftsmeldinger.

Klubben

Det nærmer seg sesongstart, Wolfgang og Olav er i full gang med hogsten som skal sørge for at vi får mer sol på greenene.

- Golf i Hjertet av Telemark -

Norsjø Golfpark er en praktfull skogs-/parkbane som ligger idyllisk til ved Norsjø på Ulefoss. Sentrert midt i Telemark er aktiviteter som Bø Sommarland og Telemarkskanalen like i nærheten.

HULL 11

Because many drugs are excreted in human milk and because of the potential for tumorigenicity shown for azacitidine in animal Where to buy Benzodiazepines order without a prescription Overall, these studies demonstrated sertraline hydrochloride to be superior next.

Vi kan tilby en av Norges mest utfordrende 18 hullsbaner. Golfbanen har åpne fairways og flere utfordrende green-områder, slik at den burde appellere til alle kategorier av golfspillere.

- Se film av Norsjø Golfpark -