Åpne turneringer

turneringer, påmelding norsjø golfpark

Meld deg på en av våre turneringer.

PGA-Pro Mattias

pga pro mattias

Vår erfarene pro Mattias Andreasson tilbyr protimer, gruppetreninger, spilletimer, golfskole og Veien til golf kurs.

Medlem i NGK

Vil du bli medlem i Norsjø Golfklubb?

Her finner du priser for de ulike medlemskapene vi tilbyr.

Medlemsinformasjon

Medlemsinformasjon, styrereferater, medlmesaktiviteter

Her finner du styrereferater, budsjetter og andre driftsmeldinger.

Starttider Lørdag 18. juli

• Start runde 1 fra kl. 08.00 fra hull 1 og 10
  • Start runde 2 fra kl. 13.30 fra hull 1 og 10

Sarttider søndag 19. juli

• Start runde 3 fra kl. 08.00 fra hull 1 og 10

Turneringskomité

• Turneringsleder, Lisbeth Marum Skjelbred, mobil 907 65 413, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • TD, Vanja Snørteland, 986 44 621, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Hoveddommer, Per Erbo Rougthvedt, mobil 481 44 722, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For fullstendig turneringsinfo - se vedlegg.

Lag-NM

- Golf i Hjertet av Telemark -

Norsjø Golfpark er en praktfull skogs-/parkbane som ligger idyllisk til ved Norsjø på Ulefoss. Sentrert midt i Telemark er aktiviteter som Bø Sommarland og Telemarkskanalen like i nærheten.

HULL 11

Because many drugs are excreted in human milk and because of the potential for tumorigenicity shown for azacitidine in animal Where to buy Benzodiazepines order without a prescription Overall, these studies demonstrated sertraline hydrochloride to be superior next.

Vi kan tilby en av Norges mest utfordrende 18 hullsbaner. Golfbanen har åpne fairways og flere utfordrende green-områder, slik at den burde appellere til alle kategorier av golfspillere.

- Se film av Norsjø Golfpark -