Følg vår juniorer på lag nm i Sola.

Følg resultatene her

 


5.1 DELMÅL JUNIOR/ELITE GOLF

a) Klubben skal arbeide for økt junior aktivitet og antall junior golf spillere i klubben på alle nivåer.

b) Klubben skal støtte junior elitegruppas satsinger og denne gruppens utviklings-/resultatmål som er;

  • Stille juniorlag i 1:a divisjon eller bedre,
  • Stille herrelag i 1:a divisjon eller bedre,
  • Å ha spillere som representerer Norsjø golfklubb på Norges Cup, Titleist Tour, Junior B Tour samt Junior C Tour.
     

c) Øke antall junior golf spillere med gjennomført ’veien til golf’ kurs, etablert handicap og elite junior spillere.

d) Øke antall junior golf turneringer og deltakelse på turneringer (klubb nivå, regionalt og nasjonalt).

e)Følg og vær bevisst på idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett.

 

STAVANGER: Morten Emil Bergan (21) fra Norsjø golfklubb kom på delt 21. plass, mens Magnus Nykås endte på 59. plass under norgescupåpningen i helgen.

Les mer i TA
Norsjø golfklubb arrangerer junior tour lør.20.august.

Startlisten finner dere her

Les mer i vedlegget under

 


Våre juniorer har representert klubben på en flott måte, både i golfligaen og Telemarks mesterskap for juniorer. Les vedleggene under for mer informasjon.

 

 


Vi startet golfsesongen med 3 vintertreninger i Vestfold golfhall under januar og februar.
Deretter åkte vi på et 5 dagers treningsleir til Emporda golf utenfor Barcelona. Dette var en meget vellykket tur med mye trening og spill.

Vi startet den ukentlige gruppetreningen på Norsjø i midten av april og avslutet treningsvirksomheten sesongen 2009 i midten av oktober. Norsjø golfklubbs elitespillere har hatt en rekke av fine fremganger under 2009.
Vi har representert klubben på Galvin Green tour, Titleist tour, NM for herrer og juniorer både i lag og individuelt, mange spillere på junior B og C – tour samt college golf i USA.

 

 


NorgesCup 2013
Da var årets sesong på NorgesCup over. 7 turneringer er spilt, og det hele ble avsluttet med finale på Drøbak Golfklubb 21-22.september.
Fra Norsjø spilte Morten Emil, som etter rundene 64-68-67, hele 11 under par (!), inkasserte Morten Emil nok en 5.plass, 3 slag bak omspill på 14 under par.
Av sesongens 7 NorgesCuper har vi hatt spillere fra Norsjø på samtlige turneringer, noe vi er veldig stolt over.
OrderOfMerit (rankinglista til NorgesCup) er ikke revidert enda, men det er klart at Morten Emil med sine 5 turneringer har sikret seg 3.plass på norgesrankingen.

Vi stilte med med 4 juniorer på b-touren som gikk på Solum og gleden er ekstra stor da en av våre egne gikk helt til topps, vi gratulerer Trond Hindurm med første plassen, Marus Marcussen kom på tredje mens Nicolai Børke niende plass og Øyvind Sæland syttende plass.

Dere finner hele resultatlisten her    

 

Farmen ga meg golflyst
Farmen-deltakelsen ga Morten Emil Bergan (21) mer lyst til å satse videre på golfbanen. Nå er talentet fra Gvarv klar for norgescupåpningen i Stavanger til helgen.

Les hele artikkelen på TA.no

 

 

torsdag 15. juli 2010 13:23 |  |

Ålesund Golfklubb 16-18.juli

Norsjø Golfklubb stilte med følgende lag til årets Norgesmesterskap for lag: Jørgen Tveitan, Mattias Andreasson, Frode Nilsen, Magnus Nykås og Morten Emil Bergan. 15 lag fra hele landet spilte om 1. og 2.plassen som ga opprykk til Elitedivisjonen og spill om Kongepokalen i 2011. Plasseringene 13-15 ga nedrykk til 2.divisjon.

Gutta leverte mye bra spill og kjempet helt I toppen. Dessverre ble det 1 slag for mye, og Bergen og Haugesund stakk av med de to øverste opprykksplassene.

Turneringen ble spilt over 90 hull fordelt på 18 hull foursome og 18 hull fourball både fredag og lørdag, før det hele ble avsluttet med 18 hull single hvorav 3 av 4 scorer gjaldt mot lagscoren på søndag.

Resultater og bilder på http://www.aalesund-golfklubb.no/

Grenland Golfklubb inviterer til Sunniva Junior Tour den 18.06 fra kl. 1000 på Telemark Golfpark Jønnevald i Skien.  Sunniva Junior Tour er den første av 4 turneringer i Telemark som inngår i kåringen av årets Telemarkmester for Junior.

De 4 turneringer spilles på;

1)      18.06 - Telemark Golfpark Jønnevald, Skien – registreringsfrist er 13. juni!
2)      25.06 - Bamble Golfklubb

3)      21.08 - Norsjø Golfklubb

4)      03.09 - Grenland Golfklubb

Vi oppfordrer våre juniorer å delta. Meld deg på i Golfbox. Ta kontakt med Dawn eller Mattias for mer informasjon.

Med hilsen
Junior Gruppen


Norsjø golfklubb er stolte av og stille i NM for lag, NM for junior spilles på Drammen GK 28/6 - 30/6, her samles Norges 16 beste Junior lag for å kjempe om og bli Norgesmestere. Norsjø stiller med følgene lag; Nicolai Børke Halvor Verpe, Simen Syftestad, Eirik Hindrum og Endre Krogh Tveitan. Vi ønsker gutta lykke til.

Dere kan følge gutta her  


Sesongens femte NorgesCup ble spilt 10-11.august på Tyrifjord Golfbane. Startfeltet på 57 herrer inneholdt 3 Norsjøspillere. Jørgen endte på T-30 med rundene 80-71-76, mens Emil satte ny bestenotering på NorgesCup med T-20 etter 73-76-74. Morten Emil ble bestemann  fra Norsjø på 5.plass etter 74-72-70. Turneringen ble vunnet av Andreas Gjesteby fra Drammen med 10 under par totalt.
Neste turnering for gutta fra Norsjø er NorgesCup på Kongsvinger 31.08-01.09.Vi gratulerer Norsjø golfklubb med 4.plass :-)

Gutta har avnasert til en flott 5. plass kun et slag bak Sola på 4.plass, vi gratulerer samtidig Jørgen med hole in one :-)

Dere kan følge gutta her

Norsjø stiller lag på NM i 1.divisjon, på laget stiller Mattias Andreasson, Morten Emil Bergan, Nicolai Børke, Jørgen Krogh Tveitan og Magnus Nykås.
Våre gutter har ambisjoner om og kjempe helt i toppen.

Dere kan følge gutta her


Forrige mandag fikk vår junior gruppe besøk fra Grenland golfklubbens juniorgruppe, deres Golf Pro og foreldre/foresatte.

Les mer i vedlegget 
 

30.06-01.07, Nøtterøy Golfklubb

Årets juniorlag bestående av Jørgen, Thomas, Halvor, Nicolai og Trond spilte seg til en meget bra 5.plass i årets Lag-NM 1.divisjon på Nøtterøy Golfklubb.

Feltet bestod av 16 lag fra hele landet, som alle kjempet for de 4 øverste plassene som ga opprykk til elitedivisjonen, og spill om kongepokalen i 2011.

Gutta gjorde en flott innsats, men måtte ta til takke med 5.plassen, 4 fattige slag bak arrangørklubben som tok fjerde og siste opprykksplass. Sammen med Nøtterøy vil Drøbak, Fana og Haugesund spille i øverste divisjon i 2011.

Det er gøy at Norsjø, lille men flotte Norsjø, er i toppen av en slik turnering og virkelig er med på å sette preg på toppen av listen.

5 - Norsjø Golfklubb

 

Dag

Runde

Spillere

Score

Runde
Score

Dag
Score

Total
Score

Ons
30.06

1

Jørgen Krog Tveitan/Trond Hindrum

82

167

315

559

Nicolai Børke/Halvor Verpe

85

2

Jørgen Krog Tveitan/Trond Hindrum

72

148

Nicolai Børke/Thomas Haugerud

76

 

Tor
01.07

3

Jørgen Krog Tveitan

79

244

244

Nicolai Børke

83

Thomas Haugerud

83

Trond Hindrum

82

 


Helgen 24-28.07 ble årets NM spilt på Stiklestad Golfklubb. Fra norsjø var det hele 5 spillere i startfeltet bestående av 120 herrespillere. Magnus spilte 80-86, Trond 80-80 og Emil 79-80. Dessverre resulterte dette i misset cut for nevnte. For Jørgen ga rundene 77-75-76-78 en fin 36.plass, mens Morten Emil endte på 21.plass etter 75-73-74-78. Turneringen ble vunnet overlegent av Elias Bertheussen.
Neste turnering for gutta er NorgesCup på Tyrifjorden GK 10-11.08.

Norsjø var representert med hele 3 spillere på Norges øverste turneringsnivå for juniorer på Evje Golfpark. Marius Marcussen, Halvor Verpe og Jørgen Krog Tveitan fikk måle krefter mot Norges fremtidige stjerner. Jørgen ble vår beste spiller på 38.plass etter rundene 82-84-78. Mathias Schjølberg fra Bærum Golfklubb vant etter rundene 75-70-71. Neste for våre juniorer er B-Tour på Arendal Golfklubb søndag 13.juni, her vil de fem beste kvalifisere seg til Titleist Touren på Meland Golfklubb 26-27.juni.

ResultatlisteSønn av Mathias og Inger-Lise, lillebror til Kittil og Anders. Født og oppvokst på Gvarv i Telemark fra 28.mai 1989 til august 2005. Begynte så på Norges Toppidrettsgymnas på Bekkestua i Bærum, hvor jeg gikk på golflinjen og gjennomgikk min videregående utdannelse.

Etter endt utdannelse på NTG flyttet jeg meg januar 2009 til Baylor University i Waco, Texas hvor jeg spilte for deres golflag. Valgte å avslutte studiene og "USA-Eventyret" i Februar 2010, og flyttet meg deretter hjemover til Norge igjen for å søke en fremtid som profesjonell golfspiller og Jus-student ved Universitetet i Oslo.

Det har vært en flott amatørkarriere hvor jeg har fått oppleve store deler av verden, samt høstet resultater gjennom å representere Norsjø Golfklubb nasjonalt og Norge internasjonalt i diverse internasjonale turneringer og Europamesterskap.

En sterk interesse for ernæring, fysisk trening og golfteknikk har resultert i en kunnskap som vil hjelpe meg til å bli en "bedre trent atlet og toppidrettsuttøver innenfor golfsporten."
Avslutningsvis vil jeg takke deg for at du kommer innom BerganGolf.com for å følge mitt trenings- og turneringsliv, samt se mine enormt viktige støttespillere for sesongen 2010.Gå til www.bergangolf.com

Norgeseliten i golf  møttes på  Solastranden golfklubb i helgen for å spille årets første turnering i Norgescup.

Norgescup er en serie forbundsturneringer, arrangert i samarbeid mellom NGF og golfklubbene og  er øverste turneringsnivå for elitespillere, damer og herrer, i Norge. Turneringen inkluderer også Norgesmesterskapet. Målsetningen med Norgescup er å tilby elitespillere turneringer på et høyt nivå, slik at de får nødvendig erfaring for å kunne slå gjennom på et høyere internasjonalt nivå.. 


Ved påmeldingsfristens utløp var det 133 påmeldte, men bare 78 fikk delta 10 damer og 68 herrer

Norsjø stilte med 2 spillere; Magnus Nykås og Morten Emil Bergan. Magnus hadde en tøff start på sesongen med scoren 92-82, mens Morten Emil leverte en solid sesongstart med 70-72 og 3.plass, 5 slag bak vinneren Elias Bertheussen fra Trondheim Golfklubb.
Hele resultat listen finner dere her

Neste turnering i Norges Cup-serien er på Nøtterøy Golfklubb 5-6.juni.

Er du en jente eller gutt mellom 6-19 år som ønsker å spille golf og ha det gøy sammen med andre barn/ungdom på samme alder?
Norsjø golfklubb tilbyr gratis golf trening/instruksjon til juniorer på mandager fra 2. mai til 26. september. Det er ikke trening i juli eller på off. høytidsdager
.

 

 

Norsjø var representert med 2 spillere på på Norges øverste turneringsnivå for herrer på Nøtterøy Golfklubb. Magnus Nykås og Morten Emil Bergan var blant 135 startende herrer, hvorav Morten Emil ble vår beste spiller på 8.plass etter rundene 72-74. Thomas Guste Pedersen fra Kragerø Golfklubb vant etter rundene 71-69. Morten Emil er etter 3.plass og 8.plass på årets NorgesCuper blant de 15 som er kvalifisert til Nordea Masters på Losby Golfklubb 22-24.juni. Dette er en turnering innenfor den svenske profftouren "Nordea Tour." Neste Norges Cup spilles på Miklagard Golfklubb 3-4.juli.

Resultatliste

Konkurransesesongen har endelig kommet ordentlig i gang. Vi har hatt spillere i aksjon på junior- og herresiden.

NorgesCup
01-02.juni ble årets første NorgesCup arrangert på Nøtterøy Golfbane. NorgesCup er Norges øverste turneringsnivå for amatører og profesjonelle. Feltet består av de 54 beste herrespillerne i landet og spilles over 7 turneringer.
Fra Norsjø var Jørgen og Morten Emil blant de 54 kvalifiserte spillerne.  Dessverre måtte Jørgen trekke seg grunnet skade kun få dager før turneringen.
Morten Emil leverte solid spill på lørdag med rundene 73-70 (-1) og lå med det på 2.plass, 2 slag bak lederen. En noe tyngre søndag resulterte i 74 slag og totalt 4.plass på Norsjøgolferen. Resultatet gjør at Morten Emil nå er rangert som nummer 3 på Order of Merit i Norge.
Resultatliste NorgesCup Nøtterøy
Order of Merit

Østlandstur
25-26.mai ble årets første Østlandstour arrangert på Borre Golfbane. Østlandstour er en turneringsserie bestående av 7 turneringer hvor det i hver turnering spilles om 2 plasser til påfølgende NorgesCup.
Fra Norsjø var Trond og Emil blant de 66 påmeldte spillerne. Emil ble med rundene 76-79-79 nummer 9, mens Trond spilte 78-81-83 og endte på delt 15.plass. Solid start på sesongen av begge to. Det er ingen tvil om at både Emil og Trond har gode muligheter til å spille seg inn på NorgesCup i løpet av sesongen.
Resultatliste Østlandstour Borre

Team Norway Region Junior Tour Øst
19-20.mai ble årets første Team Norway Region junior Tour Øst arrangert på Atlungstad Golfbane. Turneringsserien består av 7 turneringer og fungerer som kvalifisering til påfølgende nasjonale Team Norway Junior Tour.
Fra Norsjø var Eirik representert i gutteklassen og Marie i jenteklassen. Etter en strålende førsterunde på 79 slag ble andrerunden tyngre med 92 slag for Eirik. Han endte med det på 48.plass av de 54 startende. For Marie ble det 23.plass etter 118 og 104 slag. Neste turnering er på Kongsberg helgen 8-9.juni.
Resultatliste Team Norway Region Junior Tour Atlungstad
Order of Merit

Norsjø-juniorene godt i gang med årets sesong.

Lørdag 24. april ble den første B-touren startet for sesongen på Nøtterøy Golfbane utenfor Tønsberg.

Norsjø Golfklubb hadde hele 7 påmeldte til årets første B-tour. Dette var 1 mindre enn arrangørklubben som hadde 8 påmeldte. Det var 44 deltagere til start.

Norsjøgutta gjorde en super innsats, og noen av de spilte meget bra.

Her er resultatene.


Fra v. Asbjørn, Andre’, Magnus og Sondre har gjennomført puttemerke

Asbjørn, Andre’, Magnus og Sondre har klart trinn 1 i golfmerkene som har 4 trinn til sammen.
Etter trinn 4 får man grønt kort.
De har klart ca. 16 forskjellige øvelser og etikette spørsmål i løpet av sesongen
 for å oppnå puttemerke.
Knøtte golftrening har foregått hver mandag fra mai til september.
Neste trinn er bronsemerke som de kan begynne med til neste sesongen.
 Norsjø golfklubb gratulerer knøttene med bra innsats!

Junior golf trening starter opp mandag 3. mai.

Treningen er hver mandag. Junior 1 og Junior 2 har trening fra kl. 17-19 og Junior 3 fra kl. 17-18. Foreldre, besteforeldre, foresatte, er invitert til å trene med oss i Junior 3 gruppe.

Junior Elite har handicap 18 eller bedre. Junior 1 har handicap 36 eller bedre, Junior 2 er 13 år – 19 år og Junior 3 er 6 år – 12 år.

Invitere dine venner å være med på treningen som er gratis. Har du ikke køller selv, kan du få låne av Ngk. For mer informasjon og treningsdatoer, se på klubbens webside under Junior gruppe.


Elitespillerne til Norsjø har hatt en hektisk vår og sommer. Flere turneringer er spilt og gode resultater har blitt levert. Særlig gledelig er selvsagt at vi har en etablert jente på JuniorTour i Marie, at vi er en av de klubbene i landet med flest spillere på NorgesCup og ikke minst at Herrelaget har rykket opp til Elitedivisjonen i Lag-NM.
Utover dette har det blitt levert flere fine runder på de forskjellige arenaene regionalt, nasjonalt og internasjonalt.


Er du en jente eller gutt mellom 6-19 år som ønsker å spille golf og ha det gøy sammen med andre barn/ungdom på samme alder?

Norsjø golfklubb tilbyr gratis golf trening/instruksjon til juniorer på mandager fra 3. mai til 27. september. Det er ikke trening i juli eller på off. høytidsdager.

Treningsdager i 2010 – hver mandag (junior 1 og junior 2, kl. 17-19; junior 3, kl. 17- 18) 


Kontakt oss


Marie Ada Syvertsen, Anne Fagermo og William Ole Syvertsen representerte Norsjø gk på Junior C/D Tour turneringen søndag, den 27. juni på Kongsberg golfklubb. Det var strålende vær og mange klubber på Sør-Østlandet deltok. Det var en kjempe bra innsats fra våre 3 junior spillere.

Vi i junior gruppe oppfordrer andre junior spillere i Ngk som har grønt kort og er fra 8-19 år til å delta på C/D Tour turneringer. For å se terminlisten, se på denne linken: 

http://www.golfforbundet.no/wip4/detail.epl?cat=6318 (se på Sør-Østlandet C/D 2010) eller ta kontakt Dawn Syvertsen for mer informasjon, mob. 90681287.

Vi startet golfsesongen med 3 vintertreninger i Vestfold golfhall under januar og februar.

Deretter åkte vi på et 5 dagers treningsleir til Emporda golf utenfor Barcelona. Dette var en meget vellykket tur med mye trening og spill.

Vi startet den ukentlige gruppetreningen på Norsjø i midten av april og avslutet treningsvirksomheten sesongen 2009 i midten av oktober. 

 

Lag NM 1:a divisjon, Haugesund GK 18 – 19 juli.

Etter opprykk i 2:a divisjon på Kongsberg i 2008 var det dags for 1:a divisjon,

laget tilbestod av Frode Nilsen, Magnus Nykås, Jørgen Krogh Tveitan, Morten Emil Bergan og Mattias Andreasson. Lagleder på turen til Haugesund var Oddbjørn Brevik.

Norsjø ente på en fremdragende 5 plass.

 

Lag NM junior elite divisjon, Bærum GK 29/6 – 1/7 juli.

For første gangen i elitedivisjon, de 16 beste klubbarna i Norge, en fantastisk opplevelse!
Laget bestod av Jørgen Krogh Tveitan, Nicolai Børke, Halvor Verpe, Marius Marcussen og
Trond Hindrum, lagkaptein Mattias Andreasson og lagleder Jan Børke.
Vi kjempet oss frem til en 14 plass, dessverre nedrykk men totalt sett en meget god lagprestasjon.

 

Vi ønsker Juniorene lykke til på Lag Nm 1.divisjon på vestfold, følg guttene
1. DIV GUTTER FOUR-BALL DAG 1 (VESTFOLD GK)
1. DIV GUTTER FOURSOME DAG 1 (VESTFOLD GK)

f.v Eirik Hindrum, Vegar Jenssen, Dag K. V. Skjellaug, Sondre L Larsen og Mattias Andreasson(lagleder)

Norsjø stiller med hele 7 juniorer på helgens b-tour, det er det samme som arrangørklubben Nøtterøy og det vil si at vi er de som stiller med flest juniorer i hele sørøst Norge. Vi stiller med Simen Syftestad, Nicolai Børke, Halvor Verpe, Thomas Haugerud, Trond Hindrum, Marius Marcusen og Jørgen Tveitan.

Vi ønsker gutta lykke til.

Dere kan følge de her.

Norsjø golfklubb dominerte Telemarksmesterskapet for JuniorTelemarksmester for Junior – Seieren for klasse gutter gikk til Simen Syftestad og i klasse jenter til Marie Ada Syvertsen.
Norsjø golfklubb vil gratulere Simen Syftestad og Marie Ada Syvertsen som ble kåret til Telemarksmester for Junior i klassen for gutter og jenter. De fikk flest poeng blant deltakerne fra Telemarksklubbene i 4 turneringer som ble arrangert på Norsjø, Grenland og Bamble golfklubber.  
De tok også seieren i sine klasser på Junior Tour turneringen på Grenland golfklubb på lørdag. Vi vil også takke de andre juniorer som representerte Norsjø golfklubb i Telemarksmesterskap for Junior turneringene som var Dag Kittil Skjellaug og William Ole Syvertsen.

Asbjørn Nykås viser stolt fram hans medalje for deltakelse i Klasse D på Junior Tour turnering i Grenland golfklubb.
Asbjørn Nykås spilte også veldig bra i Klasse D på Junior Tour turneringen på Grenland golfklubb lørdag.
Gratulerer til våre juniorer for flott innsats!

 


        Kontakt oss:
        35949400
        post@golfparken.no

Sponsor Sparebank 1 Telemark