Bli grasrotgiver!

Velg og støtte Norsjø GK med din grasrotandel

Hva er grasrotandelen?

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillerinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillerinnsatsen etter fratrekk for gevinster.

Hvordan blir du grasrotgiver?

Vi håper at du velger Norsjø Golfklubb som din grasrotmottaker. 7 % av din spillerinnsats vil då blant annet gå til et utøket tilbud til barn og unge.
Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver.

• Gå inn på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og velg Norsjø GK som grasrotmottaker.
  • Alternativt kan du oppgi klubbens organisasjonsnummer som er 990 925 038 til kommisjonæren neste gang du skal levere tippelappen eller lottokupongen.
  • Har du tippekort kan du også enkelt tilknytte klubben som din grasrotmottaker via SMS. Send kodeord: GRASROTANDELEN 990 925 038 til 2020 (tjenesten er gratis). På forhånd takk til alle som bidrar

På forhånd takk til alle som bidrar