Junior og elilte

Herrelaget spiller LAG-NM 1. divisjon på Atlungstad Golfklubb i helgen.
36 hull fredag, 36 hull lørdag og 18 hull søndag.

Mattias Andreasson, Magnus Nykås, Eirik Hindrum, Trond Hindrum og Jørgen K tveitan representerer Norsjø

Vi ønsker gutta lykke til!

Norsjø gjorde en meget bra innsats første dag :-)

Følg gutta her.

Årets lag-NM er ferdigspilt, og gutta gjorde en solid innsats gjennom 5 varme runder på Kongsberg Golfbane.
Etter rundene 76-80 i foursome og 68-70 i fourball på fredag lå topp to og opprykk innenfor rekkevidde. Lørdag ble det 77-77 i foursome og 72-71 i fourball. Singlerundene søndag ble 75-75-76-77 med de tre beste som tellende. Totalt endte laget på 7.plass av de 16 startende lagene. Særlig må Morten Emil gratuleres med Hole in One på hull 11 søndag, hans fjerde i karrieren.

For å rykke opp må absolutt alt klaffe for alle i 5 runder. Det gjorde det dessverre ikke i år, men gutta leverte uansett så absolutt et solid lag-NM.

Både herrelaget og juniorlaget blir med det å finne i landets nest øverste divisjon også neste år.

Klubben takker både junior- og herrelaget for solid innsats og representasjon under årets lag-NM og gratulerer med gode resultat!

Resultatliste

Underkategorier