Norsjø golfklubb dominerte Telemarksmesterskapet for Junior

Telemarksmester for Junior – Seieren for klasse gutter gikk til Simen Syftestad og i klasse jenter til Marie Ada Syvertsen.
Norsjø golfklubb vil gratulere Simen Syftestad og Marie Ada Syvertsen som ble kåret til Telemarksmester for Junior i klassen for gutter og jenter. De fikk flest poeng blant deltakerne fra Telemarksklubbene i 4 turneringer som ble arrangert på Norsjø, Grenland og Bamble golfklubber.
De tok også seieren i sine klasser på Junior Tour turneringen på Grenland golfklubb på lørdag. Vi vil også takke de andre juniorer som representerte Norsjø golfklubb i Telemarksmesterskap for Junior turneringene som var Dag Kittil Skjellaug og William Ole Syvertsen.

Asbjørn Nykås viser stolt fram hans medalje for deltakelse i Klasse D på Junior Tour turnering i Grenland golfklubb.
Asbjørn Nykås spilte også veldig bra i Klasse D på Junior Tour turneringen på Grenland golfklubb lørdag.
Gratulerer til våre juniorer for flott innsats!